Esittely

Lisää asiakkaita / myyntiä Pumbastick hinnoittelutarroilla

 

 

Kun hinta on selkeästi näkyvillä se houkuttelee paikalle potentiaalisia asiakkaita. Jos tarrat liimataan esimerkiksi ohi kulkevan tien suuntaan niin ne houkuttelevat takuulla uusia asiakkaita tutustumaan tarjontaan. Tarrat voi myös liimata esittelypihan suuntaan, jolloin ne pysäyttävät useammankin pihaa kiertelevän asiakkaan, kun yllättäen löytyykin omalle lompakolle sopiva vaihtoehto.

 

Koska Pumbastick tarrat ovat uudelleenkäytettäviä ja liimattomia jopa 12 kuukautta, ne voi liimata vaikka keskelle tuulilasia ja poistaa koeajon ajaksi. Kun koeajo on ohi, samat tarrat voi lätkiä takaisin paikalleen.

 

Tarroja löytyy läpinäkyvällä ja valkoisella pohjalla, sekä lasin ulko- että sisäpintaan liimattavina. Ulkopintaan liimattavat tarrat sopivat esittelyhallitiloihin ja lasin sisäpintaan liimattavat puolestaan esittelypihalle. Kun tarra on lasin sisäpuolella se ei ole säiden armoilla ja talvella lumen/jään poisto onnistuu huoletta.

 

Erityisesti Maxi - kokoluokan tarrat eivät jää huomiotta pidemmänkään matkan päästä (yhden tarran koko noin A5 arkin koko).

 

 

Materiaali ja asennus

 

Pumbastick hinnoittelutarrat on painettu materiaalille, joka tarttuu erilaisille puhtaille ja sileille pinnoille silikonipohjaisen tartunta-aineensa avulla. Kun tarra poistetaan, siitä ei jää jälkiä eikä liiman puhdistusta tarvita. Asennuspintoina esimerkiksi lasi, muovi, metalli, laatat tai vaikka lakattu puu.Tarrat ovat uudelleen käytettäviä jopa 12 kuukautta, ja liimapinnan likaantuessa tarrat voi pestä vedellä, älä kuitenkaan käytä pesuaineita. Materiaali on myös kierratettävä.

 

Pumbastick hinnoittelutarrojen asennus on erittäin helppoa. Kun ensimmäinen tarra on kohdistettu, seuraavien tarrojen lisääminen on vain niiden asettelua vieri viereen. Koska tarrat ovat suorakaiteen muotoisia myös merkkien välit pysyvät automaattisesti tasaisina.

Tarrat voi asentaa myös ns. märkäasennuksena, jolloin asennettava pinta kostutetaan vedellä ja tarrat asennetaan suoraan kostealle pinnalle. Märkäasennuksen etuna on se, että sen avulla mahdolliset ilmakuplat on helpompi poistaa kumilastan tai telan avulla.

Seuraa meitä / follow us at:

+358 45 174 9142

asiakaspalvelu@pumbastick.com